آمریکایی‌ها روزبه‌روز بیشتر بیت‌کوین می‌خرند


گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که سودِ کم نگه‌داری دلار برای آمریکایی‌ها آنها را وادار کرده است تا به‌سمت دارایی‌هایی با نوسان بیشتر مثل بیت‌کوین بروند.

بلومبرگ در مقاله تازه خود ادعا می‌کند که آمریکایی‌ها به‌دنبال آن هستند تا به‌جای ذخیره دلار، دارایی‌های با نوسان بیشتر نظیر سهام، طلا و بیت‌کوین نگه‌ دارند.

به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، نرخ سپرده حساب‌های شخصی در آمریکا در بالاترین سطح خود قرار دارد. این در حالی است که سود پرداختی مؤسسات مالی برای حساب‌های پس‌انداز، نزدیک به صفر است. از سوی دیگر، دارایی‌هایی نظیر سهام، بیت‌کوین و طلا، با رشدی بیش از ۱۰ درصد همراه بوده‌اند؛ همین مسئله سبب شده است تا سرمایه‌گذاری در چنین دارایی‌هایی به گزینه‌ای محبوب در میان سرمایه‌گذاران بدل شود.

بلومبرگ در مقاله خود به فردی ۲۸ ساله ساکن کالیفرنیا اشاره می‌کند که قصد دارد موجودی ۱۵,۰۰۰ دلاری خود در یک حساب پس‌انداز در بانک اَلای (Ally Bank) را به بیت‌کوین تبدیل کند. به‌عقیده وی، در آینده اقتصاد با رکود همراه خواهد شد و سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین، گزینه مناسب‌تری است.

چندی پیش فدرال رزرو اعلام کرد که بسته‌های حمایتی جدید را در قالب چک‌های حمایتی برای شهروندان در نظر گرفته است. از سوی دیگر، همچنان بسیاری از کشورها درگیر محدودیت‌های وضع‌شده برای ویروس کرونا هستند و این مسائل می‌تواند اوضاع اقتصاد جهانی را وخیم‌تر کند. احتمالا وضعیت ارزش دلار هم در کوتاه‌مدت با رکود همراه می‌شود و ممکن است بسیاری به‌سمت دارایی‌هایی با سود بیشتر بروند. باید به یاد داشت که سود هنگفت به همین سادگی‌ها به دست نمی‌آید و ریسک دست‌یابی به چنین سودهایی نیز بالاست.

[spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″]

منبع: cointelegraph

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!